Društvene mreže

>
Društvene mreže

Marketing kampanje na društvenim mrežama koje donose profit a ne samo lajkove

Šta je cilj vaše kampanje?

Da bi kampanja bila uspešna potrebno je da jasno odredimo njen cilj. U zavisnosti da li je cilj vaše kampanje prodaja, poseta sajtu, lajkovi, povećanje svesti o brendu…

Ispričajte nam sve o vašim potencijalnim klijentima, a mi ćemo ih targetirati na društvenim mrežama geografski, demografski, po godinama i polu, interesovanjima, radnom mestu. Vašu sponzorisanu objavu će videti osobe kojima je potrebno ono što vi prodajete.

Upoznavanje i targetiranje ciljne grupe

Kreiranje kreativnog sadržaja

Na osnovu budžeta koji imate za marketing unapred ćete znati koliko ljudi će okvirno videti vašu objavu i na osnovu toga postavljamo očekivane rezultate kampanje.

Definisanje budžeta

Jednom kada pustimo kampanju svakodnevno pratimo konverziju na osnovu koje poboljšavamo rezultate iste. 

Praćenje uspešnosti kampanje i optimizacija oglasa

Naše usluge su u potpunosti transparentne. U toku trajanja kampanje slaćemo vam izveštaje na nedeljnom nivou o rezultatima i preostalom budžetu.

Slanje nedeljnih izveštaja

Nudimo vam stratešku i dugoročnu saradnju sa jasno definisanim rezultatima. Uputite nas u svoje biznis planove a mi ćemo ih operativno razraditi i predložiti najisplativiji vid marketinga za vas.

Marketing je investicija a ne trošak

Unapred ćete znati koliko će vas koštati reklama ali i šta tačno dobijate za novac koji investirate u marketing, a mi preuzimamo odgovornost za uspeh kampanje.

Preuzimamo odgovornost

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart